Medlemmar

Gökboet var från början en samlingsplats för de av oss i familjen som vill ha en hemsida uta på nätet. Nu är den fortfarande en samlingsplats för oss i familjen och några till som kunnat tänka sig husera med oss. För att gå till respektive sida kan du navigera härunder, det är dom fetmarkerade namnen.

Mia är en nykomling som subdomän och tyvärr är sidan skapad till minne av Mia Miettunen, vår dotters bästa vän i vått och torrt och även vår granne. Mia och hennes bror dog i en trafikolycka på väg till sin pappas begravning och de var bara ett par mil från Mias och hennes brors farmor. Båda syskonen dog momentant och lämnade stora hål av sorg och saknad efter sig.

Familjen består av 7 människor, varav 3 barn (Anneli, Kristoffer och Therese) och 2 barnbarn (Sofia-03 och Julia-08) och 2 papegojor (Mannfred och hennes sambo Kurt). Henning ”göken” Jonsson har flyttat till en fin familj i Flentrakterna flyttat tillbaks till Marcus, ursprungspappan, och vi saknar honom väldigt mycket. Det var gökarnas (Henning och Mannfred ”minigöken” Jonsson) ”fel” att det blev domänet gökboet.nu, ja, det fungerar med ö. Fast det är inte riktigt hela sanningen… Har du sett filmen Gökboet med Jack Nicholsson? Har du inte så har du missat något. Iaf så är vi lite som filmen Gökboet och då med våra ”gökar” så fanns inte många andra alternativ än det namnet.

En kort beskrivning om oss och vill du så kan du sedan surfa vidare till respektive medlems/gästs egen sida som du hittar till höger.

Först ut blir vi tvåbenta vuxna, Karl-Axel 14 mars -47, gift med Carina 11 oktober -62. Vi träffades genom Farsor och Morsor på Stan november -91, blev sambos februari -92, förlovade oss 17 maj -93 och gifte oss 12 maj -94 och är de enda som bor hemma för barnen är utflugna. Vi har 3 barn, Anneli -74 och Kristoffer (kallas Stoffe) -76 (Karl-Axels bidrag) och Therese -80 (Carinas bidrag).

Under årens lopp har det funnits många husdjur i familjen. Nu, mars 2009, finns bara våra kära Gökar kvar. De har en Gökbok Mannfred har numera en kär sambo som heter Kurt Grönstedt och som vi är fodervärd åt sedan juli 2006. Kurt och Mannfred skriver gökbok (när vi hinner), har egna gökpolare och får ibland beundrarbrev.

Så har vi per i dag tre (det beror på hur man räknar) gökar med subdomänen Gojorna.
Vitbukisarna Herr Bert, Shirley Klump och kakduvatjejen Sessy Messy, även kallad Gojorna samt päron som skriver dagbok, berättar om livet som gök och päronens vedermödor både då och nu. Herr Bert har startat föreningen FRIH och för mer info om den får ni kika in på deras sida.

Comments are closed