Medlemmar

Gökboet var från början en samlingsplats för de av oss i familjen som vill ha en hemsida uta på nätet. Nu är Gökboet vår gemensamma WordPressplattform. För att gå till respektive sida kan du navigera härunder, det är dom fetmarkerade namnen.

Mia sidan är skapad till minne av Mia Miettunen, vår dotters bästa vän i vått och torrt och även vår granne. Mia och hennes bror dog i en trafikolycka på väg till sin pappas begravning och de var bara en mil från Mias och hennes brors farmor. Båda syskonen dog momentant och lämnade stora hål av sorg och saknad efter sig.

Familjen består av 7 människor, varav 3 barn (Anneli, Kristoffer och Therese) och 2 barnbarn (Sofia-03 och Julia-08) och 2 papegojor (Mannfred och hennes sambo Kurt). Henning ”göken” Jonsson har flyttat till en fin familj i Flentrakterna flyttat tillbaks till Marcus, ursprungspappan, och vi saknar honom väldigt mycket. Det var gökarnas (Henning och Mannfred ”minigöken” Jonsson) ”fel” att det blev domänet gökboet.nu, ja, det fungerar med ö. Fast det är inte riktigt hela sanningen… Har du sett filmen Gökboet med Jack Nicholsson? Har du inte så har du missat något. Iaf så är vi lite som filmen Gökboet och då med våra ”gökar” så fanns inte många andra alternativ än det namnet.

En kort beskrivning om oss och vill du så kan du sedan surfa vidare till respektive medlems/gästs egen sida som du hittar till höger.

Först ut blir vi tvåbenta vuxna, Karl-Axel 14 mars -47, gift med Carina 11 oktober -62. Vi träffades genom Farsor och Morsor på Stan november -91, blev sambos februari -92, förlovade oss 17 maj -93 och gifte oss 12 maj -94 och är de enda som bor hemma för barnen är utflugna. Vi har 3 barn, Anneli -74 och Kristoffer (kallas Stoffe) -76 (Karl-Axels bidrag) och Therese -80 (Carinas bidrag).

Under årens lopp har det funnits många husdjur i familjen. Nu,2018, finns bara våra kära Gökar kvar. De har en Gökbok Mannfred har numera en kär sambo som heter Kurt Grönstedt och som kom till oss, från Malena och Hans och som dom upptäckte i en zoobutik nere i Skåne, juli 2006. Kurt och Mannfred skriver gökbok (när vi hinner), har egna gökpolare och får ibland beundrarbrev.

Comments are closed.